Skip to main content

Waarneemsters

Sytske Lageveen tot april incidenteel, vanaf april fulltimeSytske Lageveen

Even voorstellen…
Mijn naam is Sytske, opgegroeid in Tijnje en nu woonachtig in Gorredijk, in Friesland. Ik ben 28 jaar oud en ben dus een Friezin van origine.
Ik heb eerst mijn diploma doktersassistent behaald en sinds september 2013 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sindsdien ook werkzaam geweest bij verschillende praktijken en ziekenhuizen in het noorden.
Sinds vorig jaar kan ik ook echo’s verrichten tijdens het spreekuur.
Verloskunde is mijn passie en ik zie het als een voorrecht dat ik een dergelijke taak mag vervullen in het leven!
Tot april zal ik incidenteel dagen opvangen voor vakanties en nascholingen en vanaf april vervang ik Maaike fulltime ivm haar zwangerschapsverlof.

Groeten Sytske Lageveen

 

 

 

 

Lisette Achter de Molen tot april incidenteel, vanaf april fulltimeLisette

Mijn naam is Lisette Achter de molen en ik woon in Dedemsvaart, maar
verblijf uiteraard in Meppel tijdens mijn diensten voor deze praktijk. Ik ben 32 jaar en in 2012 afgestudeerd aan de verloskunde academie in Groningen. In 2014 heb ik de echo-opleiding afgerond zodat ik nu ook termijnecho’s en groeiecho’s kan uitvoeren.
De afgelopen jaren heb ik bij meerdere verloskundige praktijken in de regio waargenomen en in het ziekenhuis van Hoogeveen gewerkt. Sommigen van jullie zullen mij nog kennen, want ik heb in  het verleden al vaker langere periodes waargenomen in deze praktijk. Komende periode zal ik af en toe inspringen en vanaf half april zal ik het zwangerschapsverlof van Jeannette waarnemen en zullen jullie mij vaker tegen komen.

Groeten Lisette Achter de Molen