Skip to main content

Verloskundigen

Annette AndriesenAnnette Andriesen
In 1990 afgestudeerd in Rotterdam. Ik ben in Eindhoven opgegroeid en heb na het behalen van mijn diploma dan ook dertien jaar een praktijk in het Centrum en Zuiden van Eindhoven gerund. In 2003 ben ik naar Drenthe verhuist en in Meppel terecht gekomen. Heerlijk zoveel rustiger als het hier in het Noorden van het land is. De hectiek en vooral de problematiek van een grote stad is toch niet te vergelijken met Meppel en omgeving. Ik heb geweldige collega's wat het werken hier helemaal tot een feestje maakt. In mijn vrije tijd geniet ik graag in en van de vrije natuur; een leven zonder dieren kan ik me niet voorstellen en woon dan ook met mijn honden, katten en paarden in het buitengebied van de Wolden.

 

Annelien de KuijperAnnelien de Kuijper
In 2004 afgestudeerd in Kerkrade.
"Na eerst een aantal jaren te hebben waargenomen in verschillende praktijken ben ik sinds 2007 in de praktijk van Meppel werkzaam.
Dat bevalt meer dan prima, we zijn een erg leuk team en dat maakt het vak nog leuker. Het is toch iedere keer weer een bijzonder moment om met een zwangerschap of een bevalling bezig te zijn en dat maakt dit vak zo speciaal waar ik iedere dag van geniet.
Ik woon samen met mijn vriend Jeroen en onze dochters Noor en Fien en zoons Teun en Guus in Meppel.

 

Brechje van KasteelBrechje van Kasteel - de Leeuw
In 1997 afgestudeerd in Rotterdam.
"Ik heb eerst als waarneemster her en der in het land gewerkt, maar sinds januari 1998 werk ik al in Meppel. Dat bevalt me prima. Ik vind dat we een erg leuke praktijk hebben met een gemêleerde populatie. Het werken als verloskundige is heel erg leuk, ik zou het absoluut niet willen missen! Naast mijn werk heb ik natuurlijk ook een privéleven. Ik woon in Meppel, ben getrouwd met Jan Willem en samen hebben we een zoon en twee dochters."

 

 

Nelleke Gosker
In 1997 afgestudeerd in Kerkrade.
Eerst werkzaam in de Praktijk van Staphorst en sinds 2002 in deze praktijk.
"Al zolang ik me kan herinneren wilde ik verloskundige worden. Een goede keus, want na al deze jaren werken heeft het vak nog steeds mijn passie! In deze praktijk werken we met meerdere verloskundigen samen en ook dat bevalt prima. We kunnen het allemaal erg goed met elkaar vinden en dat maakt het sowieso al leuke werk nog leuker!
Daarnaast is het werken met meerdere verloskundigen in één praktijk beter te combineren met man en gezin. Ik woon in De Wijk, ben getrouwd met Freddy en moeder van Roos en Gijs".

Jeanette KorterinkJeannette Korterink
Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Na eerst in verschillende praktijken te hebben waargenomen ben ik in februari 2010 in Meppel komen werken. Inmiddels ben ik hier de vaste waarneemster. Ik werk met veel plezier in dit leuke gezellige team.

Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik heb bedacht dat ik verloskundige wilde worden, maar het is zeker een goede keus geweest! Ik geniet van de veelzijdigheid van het werk en vindt het elke keer weer heel bijzonder om een zwangerschap en bevalling te begeleiden. Ik ben getrouwd met Karlo en we wonen met onze zoon Noud en dochter Isa in Staphorst.
 

Maaike MeijerMaaike Meijer
In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Groningen. Daarna heb ik in verschillende praktijken in de regio waargenomen en een tijdje als klinisch verloskundige in het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen gewerkt. Sinds augustus 2013 ben ik in Meppel komen werken en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. 

Verloskundige zijn is mijn passie en ik heb erg veel plezier in mijn werk. Ik hoop bij te kunnen dragen in een mooie ervaring rondom de geboorte van jullie kindje. Ik woon met Roderick en onze dochters Juliette en Josefien in Koekange.