Laatste Corona Update

PARTNERS KUNNEN vanaf 11 mei WEER MEE NAAR DE ECHO’S, OOK DE 20 WEKEN ECHO! 🙏👏.
Jullie hebben het misschien in de media al gelezen: de coronamaatregelen worden weer wat versoepeld. In onze regio zijn we nog aan het uitwerken hoe het er precies uit komt te zien. De media is er helaas direct bovenop gedoken nadat de versoepelingen bekend werden gemaakt terwijl we nog geen tijd hebben gehad om met alle betrokken partijen te overleggen (ziekenhuis, kraamzorg etc). Dit overleg is belangrijk om zoveel mogelijk op dezelfde manier de zorg aan jullie te geven.

Daarbij is het ook belangrijk om rustig uit te gaan breiden om het risico op besmetting voor jullie en onszelf zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk nemen we hierbij jullie wensen serieus!

Maandag volgt dus na overleg met betrokken partijen bericht welke versoepelingen er verder ingevoerd worden.

Wel blijft gelden: kom niet als je verkouden bent, houd 1,5 meter afstand en ga er verstandig mee om dat je straks weer samen met je partner mag komen. Je partner mag uiteraard ook geen klachten hebben wanneer hij/zij meekomt…

Deel dit artikel